Цени

Ясни и прозрачни цени за фотографски услуги.

ЦЕНОВА ПОЛИТИКА

Добре дошли в моята страница! Аз вярвам в прозрачността като основен принцип във взаимоотношенията с клиентите си и затова предлагам ясна и разбираема ценова политика.

В моите ценови пакети ще намерите гъвкави опции за всеки бюджет. Предлагам различни пакети, които ще задоволят нуждите на всеки клиент, независимо от това дали става въпрос за лични, бизнес или специални събития.

Ценовият пакет е базиран на прозрачни и конкурентоспособни цени. Всички цени са ясно обяснени и няма скрити такси или изненади.

Не се колебайте да се свържете с мен за повече информация относно ценовата политика и да ми задавате въпроси. Радваме се да Ви помогнем да изберем най-доброто решение за Вашите нужди и бюджет.

Цени за фотографски услуги

ЦЕНОВА ЛИСТА

Разгледайте цените за фотографски услуги и открийте персонализирани решения, които ще създадат уникални спомени за вас. Предлагам гъвкави опции за обслужване, приемливи цени и професионално качество на всяка снимка. Изберете ме, за да запечатам спомените Ви за винаги!

  • Сесия за лична фотография (до 1 час): 120 лв.
  • Сесия за модна фотография (до 1 часа): 120 лв.
  • Доставка на снимки (електронно копие на снимки): безплатна
  • Доставка на снимки (физическо копие на снимки): 15 лв.

Фотографски пакети за всякакви поводи

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ

Останете с незабравими спомени с моите фотографски пакети за всякакви поводи! Предлагам специално подбрани пакети, които ще задоволят нуждите на всеки клиент. От сватби до корпоративни събития, тези пакети ви осигуряват висококачествени снимки, които ще ви напомнят за важните моменти в живота ви. Изберете пакета, който отговаря на вашите нужди и се насладете на професионални фотографии, които ще бъдат ценен спомен за винаги.

Портретни фотографски пакети

Насладете се на едно незабравимо преживяване с нашите портретни фотографски пакети. Нашите фотографи ще ви насочат и ще създадат невероятни портрети, които ще са перфектното споменче.

Семейни фотографски пакети

Нека заедно създадем вълнуващи спомени с вашето семейство. Изберете от тези различни опции за семейни фотографски пакети, които да отговарят на вашите нужди и бюджет.

Фотографски пакети за събития

Осигурете си незабравими спомени от вашето специално събитие с фотографски пакети за събития. Разполагам с различни опции, които се адаптират специално за вашите нужди и предпочитания. Ще заснема най-важните моменти от вашето събитие, за да гарантирам незабравими спомени за вас и вашите гости.

Пакети за тематични фотосесии

Предлагам пакети за тематични фотосесии, които ще ви дадат възможност да създадете уникални спомени във вълнуваща и забавна обстановка. Изберете от различни теми и се насладете на персонализираното ми обслужване, гъвкавостта и приемливите цени. Ще се погрижа за всичко, за да можете да се наслаждавате на едно незабравимо фотографско изживяване.

Условията за използване на фотографските ни услуги в подробности

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Благодарим Ви, че избрахте фотографските ми услуги. За да Ви предоставя висококачествено обслужване, се придържам към определени условия, които са важни както за мен, така и за всички клиенти. Моля, прочетете внимателно тези условия за ползване на фотографските услуги, преди да направите резервация. Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с мен.

  1. Плащане: Цените на нашите услуги са ясно изброени в ценовата ни листа. Плащането се извършва предварително или в деня на фотосесията. При отказ или отмяна на фотосесията, вноската не се връща.
  2. Авторски права: Всички снимки, направени от нашите фотографи, са защитени от авторско право. Ние запазваме правото да използваме снимките за промоционални цели.
  3. Редактиране на снимките: Всички снимки, предоставени от нас, са предварително редактирани. Допълнително редактиране на снимки може да се извършва срещу допълнителна заплащане.
  4. Използване на оборудване: Ние не носим отговорност за повреда на оборудване, което се дължи на неправилна употреба от страна на клиента.
  5. Отказ на услугите: Резервацията може да бъде отказана до 48 часа преди датата на фотосесията. При отказ на услугите с по-малко от 48 часа предупреждение, клиентът се задължава да заплати 50% от сумата за услугите.
  6. Такси: Таксите за фотографските ни услуги са изброени в нашите ценови листи. Моля, обърнете внимание, че цените са предварителни и могат да се различават в зависимост от конкретната услуга и условията на събитието.
  7. Резервации: За да резервирате нашите услуги, е необходимо да платите депозит, който се запазва като гаранция за вашата резервация. Резервациите се потвърждават само след получаване на депозита.
  8. Откази: Ако трябва да откажете вашата резервация, моля уведомете ни възможно най-скоро. Депозитът няма да бъде върнат, ако откажете резервацията си в рамките на 48 часа преди заплануваната дата на събитието.
  9. Други: Моля, обърнете внимание, че за да осигурите успешното провеждане на фотосесията, е необходимо да спазвате нашите инструкции и да сътрудничите с фотографа ни. В случай на непредвидени обстоятелства, ние си запазваме правото да откажем предоставянето на услугите си