Галерия

Разгледайте тези галерии и се вдъхновете за следващата си фотосесия.

ГАЛЕТИЯ

Тук можете да разгледате най-добрите фотосесии на клиенти и да получите вдъхновение за вашата следваща фотосесия. В тези галерии ще откриете разнообразие от фотосесии – от портретни фотосесии до сватбени снимки и много други. Оставете въображението си да се развихри и нека ви помогна да създадете перфектната фотосесия за вас и вашето семейство или приятели.

Събитийна фотография

Добре дошли в моята галерия със събитийна фотография! Тук можете да разгледате моите последни проекти, които създавам с любов и професионализъм. За мен е голямо удоволствие да бъда част от специалните ви моменти и да имам възможността да ги запечатам за вас. В тази галерия ще видите моите кадри, които отразяват истинските емоции, настроения и магията на вашето събитие. Надявам се да ви впечатля с моите умения и да ви доставя удоволствие със своите снимки.

Запомнени мигове в Varna Street Food Park

Разгледайте нашата галерия с някои от най-забавните и вкусни моменти от изминали събития в Varna Street Food Park. От красивата декорация до вкусните ястия и забавните дейности, моите снимки ще Ви дадат представа какво можете да очаквате при посещение на това заведение.

Zucchero

Zucchero с новото си световно турне „Overdosed Amore World Wild Tour“ с много енергия и настроение във Варна, където в Двореца на културата и спорта световната звезда пее за първи път. Италианският славей пристигна у нас с екип от 15 души, 11 от които са музикантите, с които излезе на сцената.

Лична фотография

Личната фотография е най-личният начин да изразим красотата и уникалността на всеки човек. В тази галерия от снимки можете да видите как съм се стремил да заснема Вашата индивидуалност и да я превърна във вечна споменна. Качествената техника и професионализмът ми като фотограф, гарантират, че ще получите красиви и емоционални снимки.

Вероника пред обектива: лична фотосесия в природа

Представям ви една лична фотосесия с Вероника, която е запечатана сред красивата и спокойна природа. Опитвайки се да захване красотата на момента, тези фотографии са изпълнени с емоция и усещане за приключение.